Υλικά
-
375 γρ. ζάχαρη άχνη
-
100 γρ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο
-
1 κ.σ. κορν φλάουρ
-
1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι
-
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα ελαφρά
-
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
-
175 γρ. μαύρη σοκολάτα
Πληροφορίες
Δεν θα σας περιγράψω τα συγκεκριμένα απλά δοκιμάστε τα !
(Visited 1.035 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και απλώνετε τρείς δίσκους με χαρτί ψησίματος. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη άχνη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το αλάτι. |
3
Τέλος
|
Αδειάστε με ένα κουτάλι της σούπας στους προετοιμασμένους δίσκους και ψεκάστε κάθε μπισκότο ελαφρά με θαλασσινό αλάτι(προαιρετικά). |
4
Τέλος
|
Ψήστε για 12-15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να σπάσουν. |