Υλικά
-
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
-
3 κ.γ. ελαιόλαδο
-
2 κ.γ. βούτυρο
-
4 ψωμάκια χοτ ντογκ
-
4 κ.σ. μουστάρδα
-
Για το μείγμα τουρσί
-
γλυκόξινο τουρσί, ψιλοκομμένο, της επιλογής σας
-
½ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
15 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
-
1 κ.γ. ταμπάσκο
-
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Πληροφορίες
Μια πρόταση λίγο διαφορετική για να απολαύσετε το δικό σας <<βρώμικο>>.
(Visited 789 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε σταυρωτά τα λουκάνικα και τηγανίστε τα. |
2
Τέλος
|
Προσθέστε το βούτυρο στο τηγάνι. |
3
Τέλος
|
Προσθέστε μια γεναιόδωρη ποσότητα μουστάρδας μέσα στα ψωμάκια, στη συνέχεια τα λουκάνικα και από πάνω το μείγμα από το τουρσί. |
4
Τέλος
|
Για το μείγμα τουρσίΑναμείξτε το ψιλοκομμένο τουρσί σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Περιχύνουμε με το σιρόπι σφενδάμου το ταμπάσκο και προσθέτουμε την πάπρικα. |