Υλικά
-
2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
-
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
-
1/2 κ.γ. τριμμένο σκόρδο ή σκόνη
-
1 κ.γ. αλάτι
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι ή λευκό
Πληροφορίες
Διαφορετική μαγιονέζα από αυτές που έχετε δοκιμάσει. Δεν χρειάζεστε παρά μόνο ένα μπλέντερ. Συνοδέψτε τις σαλάτες τα ψαρικά σας και κάντε παιχνίδι. Δοκιμάστε την και ίσως να ξεχάσετε όλες τις άλλες.
(Visited 2.995 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν καλά και να πάρει το μείγμα ωραία υφή μαγιονέζας. |
2
Τέλος
|
Διατηρούμε τη μαγιονέζα σε δοχείο κλεισμένο αεροστεγώς μέχρι 2 μέρες ή σε μπολ τα οποία καλύπτουν την μαγιονέζα σας με μεμβράνη για να μην σας μαυρίσει. |