Υλικά
- 
                                          6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 
                                          500 γρ. καλής ποιότητας ελευθέρας βοσκής μοσχάρι κομμένο σε κύβους
- 
                                          2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 
                                          2 καρότα ψιλοκομμένα
- 
                                          2 κοτσάνια σέλινο ψιλοκομμένα
- 
                                          1 κλαδάκι θυμάρι
- 
                                          1 κ.γ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
- 
                                          3 φύλλα δάφνης
- 
                                          4 κ.σ. αλεύρι
- 
                                          1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
- 
                                          400 γρ. /( 1 κουτί) ντομάτες κονκασέ
- 
                                          2 κ.σ. σάλτσα Worcestershire
- 
                                          Αλάτι και πιπέρι
- 
                                          250 γρ. μανιτάρια Portobello
Πληροφορίες
Μοσχάρι με μανιτάρια και ένα καλό κόκκινο κρασί. Μαγειρέψτε και φωνάξτε φίλους, ιδανικό επίσης για επίσημο τραπέζι.
Βήματα
| 1 Τέλος | Στεγνώστε το κρέας μόλις το κόψετε. | 
| 2 Τέλος | Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει καλό χρώμα και αφαιρέστε το. | 
| 3 Τέλος | Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο με τα μυρωδικά μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 4 λεπτά. | 
| 4 Τέλος | Προσθέστε το αλεύρι και σοτάρετέ το και αυτό για ένα τουλάχιστον λεπτό. Συνεχίστε με το ζωμό και συνεχίστε να μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό. | 
| 5 Τέλος | Προσθέστε την κονσέρβα με τις ντομάτες μαζί με τα μανιτάρια τα οποία έχετε ήδη σοτάρει ξεχωριστά. | 
| 6 Τέλος | Ρίξτε τη σάλτσα Worcestershire αλάτι και πιπέρι. | 
| 7 Τέλος | Μπορείτε στη συνέχεια να βάλετε την κατσαρόλα στο φούρνο εάν μπορεί να μπει , στους 180 βαθμούς σκεπασμένη για μια περίπου ώρα. | 
 
      

 
                 
                

