Υλικά
-
150 ml. φρέσκο χυμό ανανά
-
115 γρ. ζάχαρη
-
1 λάιμ ( ξύσμα και χυμό)
-
400 ml. γάλα καρύδας
-
3 κ.σ. λευκό ρούμι (προαιρετικά)
Πληροφορίες
Το διαχρονικό κοκτέιλ pina colada τώρα σε παγωτό ξυλάκι και μάλιστα από τα δικά σας χέρια.
(Visited 307 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Φέρτε σε σημείο βρασμού το χυμό ανανά και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Ρίξτε το χυμό και το ξύσμα από το λάιμ μαζί με το γάλα καρύδας στο χυμό ανανά και ανακατεύουμε. |
2
Τέλος
|
Αφού κρυώσει, χύστε το μείγμα σε μια κανάτα και στη συνέχεια ρίξτε αυτό σε καλούπια popsicle. |
3
Τέλος
|
Παγώστε για μια ώρα. |
4
Τέλος
|
Τοποθετήστε τα ξυλάκια στη μέση και να επιστρέψτε στην κατάψυξη για να παγώσουν εντελώς. |