Υλικά
-
1 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.γ ξύσμα λάιμ
-
4 κ.σ φρέσκο χυμό λάιμ
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
1 κ.γ κύμινο
-
½ κ.γ σκόνη τσίλι
-
¾ κ.γ αλάτι
-
½ κ.γ μέλι
Πληροφορίες
Δώστε χαρακτήρα στις σαλάτες σας και στα ψητά σας, χρησιμοποιήστε την και σαν μαρινάδα.
(Visited 34 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα βάζο, βάλτε το καπάκι και δώστε του ένα καλό κούνημα. |