Υλικά
-
4-6 κομμάτια σνίτσελ χοιρινό ή ένα μεγάλο κομμάτι
-
3-4 ντομάτες
-
1/2 κιλό κίτρινο τυρί, όπως γραβιέρα, ένταμ, γκούντα κτλ, τριμμένο
-
1 φλυτζάνι πουμαρό, ελαφρώς αραιωμένο
-
1-2 πιπεριές πράσινες κομμένες ροδέλες
-
ξερός βασιλικός
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Από τα πιο νόστιμα μεζεδάκια, η συγκεκριμένη παραλλαγή πίτσας με σνίτσελ θέλει καλή παρέα και πολλές παγωμένες μπύρες
(Visited 1.885 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ. |
2
Τέλος
|
Στρώνουμε και βουτυρώνουμε πολύ καλά τα σνίτσελ στο ταψί, ετσι ώστε να καλυφτεί όλος ο πάτος και να μην ακουμπάνε τα σνίτσελ μεταξύ τους. |
3
Τέλος
|
Τα ψήνουμε (στους 180 βαθμούς) ή διαφορετικά τα τηγανίζουμε . |
4
Τέλος
|
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες όχι πολύ χοντρές και τις στρώνουμε πάνω στα σνίτσελ. |
5
Τέλος
|
Ρίχνουμε το αραιωμένο πουμαρό με λίγο αποξηραμένο βασιλικό. |
6
Τέλος
|
Στρώνουμε ενα παχύ στρώμα τυριού και από πανω βάζουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. |
7
Τέλος
|
Συνεχίζουμε το ψήσιμο στο φούρνο επίσης στους 180-200 C, μέχρι να πάρουν τα λαχανικά και το τυρί ωραίο χρώμα. |