Υλικά
-
1 συσκευασία καπνιστό κατσικίσιο λουκάνικο (Αντωνάκης)
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
4 πιπεριές φλωρίνης
-
2-4 πατάτες baby
-
10 ντοματίνια
-
200 γρ. μιτατοτύρι με μπούκοβο
-
100 γρ. κατσικίσιο τυρί (Χρηστάκης)
-
αλάτι με ρίγανη και σουσάμι (Salt Odyssey)
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια, τις πατάτες στη μέση όπως και τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. |
2
Τέλος
|
Στον πάτο μιας μικρής γάστρας (καλό είναι να είναι μαντεμένια), βάζουμε τις πατάτες από πάνω, τις πιπεριές, μετά τα ντοματίνια και το σκόρδο. Ρίχνουμε όσο αλάτι θέλουμε, κανονικό ή με ρίγανη και σουσάμι, κόβουμε σε φέτες 2 εκατοστών τα λουκάνικα και τα προσθέτουμε. Τελειώνουμε με τα τυριά. |
3
Τέλος
|
Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένη τη γάστρα για 20 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς. |