Υλικά
-
1 κιλό σουπιές μέτριες σε μέγεθος
-
2 ματσάκια μάραθο
-
2 μεγάλα κρεμμύδια
-
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
-
1 κρασοπότηρο κρασί λευκό
-
1/2 ποτήρι λάδι
-
αλάτι
-
πιπέρι
Πληροφορίες
Η συγκεκριμένη συνταγή γίνεται και τρώγεται σε ολόκληρη την Κρήτη ,ας εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
(Visited 2.669 times, 1 visits today)
Βήματα
|
1
Τέλος
|
Καθαρίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε. |
|
2
Τέλος
|
Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι, το λάδι,τις σουπιές και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. |
|
3
Τέλος
|
Ρίχνουμε το μάραθο κομμένο σε χοντρά κομμάτια,την ντομάτα και μισό ποτήρι νερό. |
|
4
Τέλος
|
Ψήνουμε για 30′ της ώρας και ρίχνουμε το κρασί,το αλάτι και το πιπέρι. |
|
5
Τέλος
|
Αφήνουμε να ψηθούν έως ότου μαλακώσουν. |



