1 0
ντίπ με φρέσκιες αγγινάρες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 αγκινάρες φρέσκες
2 λεμόνια (τον χυμό τους)
1 κ.σ. αλεύρι
8 αβγά βραστά
1 καρότο χοντροτριμμένο
2 κλωναράκια σέλερι
1 κ.σ. κάπαρη
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τη sauce
2 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

ντίπ με φρέσκιες αγγινάρες

αυγα και καπαρη

Κουζίνα:

φρυγανίστε μπόλικο ψωμί

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τη sauce

Πληροφορίες

Share

Το ιδανικό ντίπ για να πιείτε το ουζάκι σας , ή ακόμα και να ξεγελάσετε την όρεξη σας.

(Visited 270 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε νερό μαζί με τον χυμό λεμονιού και μία κουταλιά αλεύρι για να μην μαυρίσουν ώσπου να τις καθαρίσουμε όλες. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε φέτες και τις βάζουμε σε λεμόνι για μία ολόκληρη νύχτα.

2
Τέλος

Βγάζουμε τις φέτες αγκινάρας από το λεμόνι και τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.

3
Τέλος

Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά της sauce.

4
Τέλος

Βάζουμε τα υλικά της σαλάτας και τις αγκινάρες σε σαλατιέρα, περιχύνουμε με τη sauce που έχουμε ετοιμάσει και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

προηγούμενο
Σαλάτα με φακές
επόμενο
Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο
προηγούμενο
Σαλάτα με φακές
επόμενο
Χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο