Υλικά
-
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
-
1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
-
2 κ.σ. μηλόξιδο
-
1 κ.σ. σπόρους σέλινου (προαιρετικά)
-
1/4 κ.γ. αλάτι
-
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Ο όρος “coleslaw” προήλθε τον 20ό αιώνα ως μερική μετάφραση του ολλανδικού “koolsla”, βραχυγραφία για το “koolsalade”, που σημαίνει “λαχανοσαλάτα”
(Visited 482 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ρίξτε σε ένα μπλέντερ την μαγιονέζα, μέλι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και σπόρους σέλινου και χτυπήστε. Εάν θέλετε την σάλτσα πιο γλυκιά προσθέστε λίγο ακόμα μέλι. |
2
Τέλος
|
Προσθέστε την σάλτσα κυρίως σε σαλάτες με λάχανο και καρότο. |