• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ανατολίτικη

Δείτε ανατολιτικές συνταγες και μυστικά.

Μύδια αχνιστά με σάλτσα μασάλα

Γκάραμ μασάλα, προέρχεται από τη Βόρειο Ινδία και η λέξη μασάλα σημαίνει μείγμα μπαχαρικών ενώ η λέξη γκαράμ σημαίνει «καυτό» αλλά με την Αγιουβερδική προσέγγιση του όρου. Δεν είναι καυτερό...

Ψητό αρνίσιο μπούτι με δεντρολίβανο,σκόρδο

Χρόνος ψησίματος: 03ω 20'
Είναι ένα από τα πιο διάσημα μείγματα της Β. Αφρικής. Όσοι και όσες έχετε επισκεφθεί την Τυνησία, την Αλγερία, την Λιβύη αλλά και το Μαρόκο το έχετε δοκιμάσει στην τοπική...

Σπιτικό ντονέρ

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Το  ντονέρ κεμπάπ όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ένα πιάτο με κρέας, συνήθως αρνί ή μοσχάρι και σπανιότερα κοτόπουλο παρεμφερές με τον δικό μας γύρο.Το ντονέρ φτιάχνεται ακριβώς...