Υλικά
-
Για τα ψημένα ντοματίνια με βαλσαμικό
-
1 κεσεδάκι ντοματίνια
-
Ελαιόλαδο κατά βούληση
-
3 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
-
Αλάτι και πιπέρι
-
12 φέτες μπέικον
-
12 φέτες μαύρο ψωμί του τόστ
-
12 αυγά
-
1 δίσκο που τοποθετούμε τα μάφινς
-
Βούτυρο για το βουτύρωμα του δίσκου και των ψωμιών
Πληροφορίες
Ένας τελείως διαφορετικός τρόπος για να σερβίρετε τα αυγά σας και το πρωινό σας.
(Visited 296 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βουτυρώνουμε τις 12 θέσεις του δίσκου καλά και τοποθετούμε μέσα με την παλάμη μας τα ψωμιά του τόστ τα οποία έχουμε ήδη βουτυρώσει. |
2
Τέλος
|
Στον ήδη προθερμασμένο μας φούρνο έχουμε ψήσει τα ντοματίνια μας. |
3
Τέλος
|
Βάζουμε το ταψί με τα ψωμάκια και μόλις πάρουν χρώμα και γίνουν τραγανά τα αφαιρούμε. |
4
Τέλος
|
Προσθέτουμε αυγά ποσέ ή τηγανητά, τα ντοματίνια, τηγανίζουμε το μπέικον μέχρι να γίνει πολύ τραγανό το ψιλό κόβουμε και το μοιράζουμε. |
5
Τέλος
|
Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε οτιδήποτε άλλο σας αρέσει όπως σπανάκι, ομελέτα, σολομό. |