Υλικά
- 
                                          25 γρ ανάλατο βούτυρο
- 
                                          2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 
                                          3 κοτσάνια σέλινου, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 
                                          1 κ.γ. φύλλα φρέσκου θυμαριού
- 
                                          1 κ.σ. μέλι
- 
                                          1 φλιτζάνι (250 ml) ξηρό κόκκινο κρασί
- 
                                          50 ml ξίδι
- 
                                          6 λουκάνικα της αρεσκείας σας
- 
                                          γραβιέρα
- 
                                          Ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, για σερβίρισμα
Πληροφορίες
Βήματα
| 1 Τέλος | Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σέλινο και μαγειρέψτε ανακατεύοντας, για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. | 
| 2 Τέλος | Προσθέτουμε το θυμάρι και το μέλι και αφήνουμε να καραμελώσουν ανακατεύοντας για 5 λεπτά. | 
| 3 Τέλος | Προσθέστε το κρασί και το ξύδι και μαγειρέψτε για άλλα 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να πήξει. | 
| 4 Τέλος | Προθερμάνετε μια ψησταριά ή μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά. | 
| 5 Τέλος | Ψήστε τα λουκάνικα γυρίζοντας, για 6-8 λεπτά μέχρι να ψηθούν. Χαράξτε το καθένα κατά μήκος, χωρίς να το κόψετε μέχρι το τέλος. | 
| 6 Τέλος | Γεμίστε με τη γραβιέρα και επιστρέψτε στο γκριλ ή στο μπάρμπεκιου για άλλα 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί. Σερβίρουμε από πάνω τη μαρμελάδα κρεμμυδιού, με φύλλα σαλάτας. | 
 
      

 
                 
                

