Υλικά
-
3 αυγά
-
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους ή 6 ντοματίνια
-
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
-
1 πιπεριά φλωρίνης, ψιλοκομμένη
-
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε όλα τα υλικά της σαλάτας εκτός από τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη κατά βούληση. Τα αφήνουμε να ζεσταθούν και να μαλακώσουν αρκετά. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά 3 αυγά και τους προσθέτουμε αλατοπίπερο. |
3
Τέλος
|
Ρίχνουμε τα αυγά πάνω από τα λαχανικά, να πάνε παντού. Σκορπίζουμε από πάνω τη φέτα, σκεπάζουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να ψηθεί. |
4
Τέλος
|
σημειωσηΜπορείτε εάν θέλετε να τηγανίσετε πατάτες και να τις προσθέσετε μέσα στο μείγμα των λαχανικών λίγο πριν προσθέσετε τα αυγά. |