Υλικά
- 
                                          3 χοιρινές μπριζόλες
 - 
                                          1/4 φλ. ελαιόλαδο
 - 
                                          1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
 - 
                                          250 γρ. μανιτάρια
 - 
                                          1/4 φλ. αλεύρι
 - 
                                          1 κ.γ. ξερή ρίγανη
 - 
                                          1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
 - 
                                          Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
 - 
                                          Αλάτι και πιπέρι
 
Πληροφορίες
Γυρίσατε στο σπίτι και δεν μπορείτε να σκεφθείτε τι θα φτιάξετε γρήγορο και να μην είναι μακαρόνια; Σας έχω τη λύση.
(Visited 2.108 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σοτάρουμε τις μπριζόλες σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο 5 με 7 λεπτά από την κάθε πλευρά.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Τις αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια. Στην συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για ένα λεπτό, προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σ'αυτό το σημείο ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο, τη ρίγανη ή το θυμάρι. Όταν η σάλτσα δέσει επιστρέφουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση μαζί με την σάλτσα σας.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Δοκιμάστε αυτές τις μπριζόλες με ένα λευκό ρύζι ή με ένα βουτυράτο πουρέ πατάτας.  | 
                  
      

                
                
