• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: ηλιέλαιο

Μελομακάρονα με σοκολάτα

Δοκιμάστε τα ζουμερά και τραγανά σας μελομακάρονα και με την αγαπημένη σας σοκολάτα. θα σας εντυπωσιάσουν το ίδιο και περισσότερο απο τα απλά.

Φιλέτα ψαριού τηγανιτά με σάλτσα

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Το τζίντζερ, η αλλιώς πιπερόριζα, θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα παγκοσμίως. Ιδιαίτερα στην Ασία, αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής, επειδή βοηθά στην πέψη και δυναμώνει τον ανθρώπινο οργανισμό.Η...

Κέικ ταχίνι

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Το ταχίνι είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από σπέρματα διαλεγμένων σπόρων του σησαμιού (Sesamun Indicum), περνώντας από τη διαδικασία της αποφλοίωσης και της ξήρανσης. Το σησάμι είναι φυτό με ύψος...

Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες

Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...

Η κλασσική σαλάτα του σεφ

Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...